Mŕtvy muž v rybníku. Dopravná nehoda s následkom smrti

16.06.2008 Celý región

Mŕtvy muž v rybníku: V obci Radoma, časť Hradisko, (okr. Svidník) došlo počas včerajšieho dňa k úmrtiu 43 ročného miestneho muža.
Nebohého na hladine rybníka za domom, kde býval, našla v čase o 12:30 h jeho matka. Ohliadajúci lekár nezistil na tele známky cudzieho zavinenia. Presnú príčinu smrti urči pitva. Svidnícky policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Dopravná nehoda s následkom smrti:
Včera popoludní sa v katastri obce Toporec, okr. Kežmarok stala smrteľná dopravná nehoda.
Krátko pred 15:00 h viedol 55 ročný muž zo Spišskej Belej osobné auto Škoda Felícia v smere od Spišskej Belej. Pri odbočovaní vľavo smerom na Toporec nedal prednosť oproti idúcemu autu VW Bora, ktoré viedol 55 ročný muž z Podolínca. Vo vozidle VW Bora sa nachádzal iba vodič, ktorý neutrpel žiadne zranenia. V Škode Felícia sa na zadnom sedadle nachádzala 79 ročná žena, ktorá utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. Vo Felícií sa viezlo aj 14 ročné dievča, ktoré sa zranilo ľahko rovnako ako aj vodič, s dobou liečenia a PN 3-6 týždňov. Vykonanou dychovou skúškou u vodičov nebolo zistené požitie alkoholických nápojov. Na vozidle VW Bora vznikla škoda 175 000, - Sk a na vozidle Škoda Felícia 80.000, - Sk. Popradský policajný vyšetrovateľ obvinil vodiča Felície z prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región